Opskrift på lækker morgenmad - Energizer
Nogle gange er det utroligt lækkert at have noget let til morgenmad, der oven i købet smager virkelig godt og mætter godt pga. det høje protein indhold. Klik på billedet for at åbne.
Det er smart at gøre det klart på forhånd og skønt bare at tage ud af køleskabet spise dem med det samme, eller tage det med. Jeg laver tit to-go morgenmad klar. Kommer det op i små glas, og når der er travlhed om morgenen så snupper jeg det med. Denne morgenmad kan holde sig i 4 dage i køleskabet.
Først river jeg grøntsagerne der skal i, i opskriften bruger jeg rødbede, indimellem bruger jeg også gulerod. Jeg er mega glad for bladselleri, hvis du ikke bryder dig om smagen, så byt det ud med lidt æble, gerne syrligt. Så får du samme lækre sprøde smag og lidt syrlighed i retten. Du kan ligeledes justere på ingefæren, hvis du elsker det så brug mere hvis du ikke bryder dig om det så skru ned på det.
Jeg pynter med de bær jeg har i haven eller det der er til at skaffe: hindbær, brombær eller blåbær. Ofte pynter jeg også med nødder for at give lidt ekstra at tygge i.
Opskriften giver ca. 2 små skåle og giver ca. 400 kcal. og er en fyldt spisekasse. Du kan godt spise det hele, men oftes bliver jeg mæt af ca. 2/3, og da jeg ofte laver til 4 dage laver jeg portionen x3.
Vil du se hvordan jeg laver det så gå på Instagram, der er en video hvor jeg viser det. (bemærk opskriften er ikke helt ens, men metoden er)
Ingredienser
Fremgangsmåde
Bland Skyr, hytteost, ingefær og de revne rødbeder sammen. Bland chiafrø i og rør godt. Tilsæt vand så konsistensen er passende. Pynt med hindbær og mandler og lidt bladselleri. Kan holde sig op til 4 dage i køleskabet.
Juster selv på ingefær og bladselleri efter din smag. Tilsæt evt. frisk æble i små tern, læg dem gerne i citronvand inden du blander dem i, så undgår du de bliver brune.
God fornøjelse.
Sense Køge
Helle Karlsson