Læs hvordan det hele begyndte

Hvad er Sense Køge

Helle Karlsson 

Sense Køge drives af Helle Karlsson, der bor i de naturskønne omgivelser vest for Køge ved Køge Å, på en trelænget gård med familien. 


Før og efterbillederne er fra 2013-2020

Kostvejleder og Mentor 

Hvem er Sense Køge?

Jeg er certificeret kostvejleder med speciale i Sense, og underviser efter disse principper. Jeg vejleder i både store og små vægttabsforløb og livsstilsændinger. Derudover er jeg certificeret Mentor i Mad og Psyke, som går et spadestik dybere med krop, kost og vægt. 

Aldrig mere slankekur, men en sund og balanceret livsstil, hvor der er plads til at hygge sig. 

Som lærer og You-turn vejleder, kostvejleder med speciale i Sense samt Mentor i Mad og Psyke, støtter og vejleder jeg dig med inspiration og opbakning til netop din rejse til et sundere og enklere liv. Et liv hvor du kan opnå madro og blive glad for din egen krop.

Efter selv at have været gennem en større livsstilsændring, har jeg erfaret på egen krop og i eget sind, hvilke udfordringer der har været, og deler gerne ud af mine erfaringer. . 

I vinter, forår og sommer 2020 tog jeg uddannelserne som Kostvejleder og Mentor i Mad og Psyke, så jeg har de bedst mulige redskaber til at hjælpe og støtte dig, i dine ønsker om forandringer. 


Min historie

Jeg har hele mit voksne liv været overvægtig og haft yoyo vægt. I august 2013 beslutter jeg, at nu må det være slut med alt for mange kager, slik og sodavand. Jeg VIL være slankere og sundere. Jeg taber mig fint i 2013/14, men overvældes af restriktionerne og falder tilbage i gamle spise  mønstre. Først da et par år senere hørte om Sense, kunne jeg få det, jeg behøvede. Et sundt og naturligt forhold til mad. 

Jeg begynder at spise efter Sense og bliver så glad for det. Da jeg havde tabt mange kilo, begyndte jeg for alvor at motionere. Jeg cyklede og gik ture. Efter nogen tid overtalte en nabo mig til at vi skulle løbe sammen  - jeg der ALDRIG havde løbet før! Kunne jeg det??? Ja, det kunne jeg, og jeg blev så glad i låget af det. Som årene gik, blev jeg uddannet løbetræner og har i 2 år trænet nyløbere, netop for at lære dem at løbe. I den forbindelse har jeg også taget en kort uddannelse i "You-turn forløb", inspireret af Chris MacDonald gennem DGI. Igennem en del år har jeg drømt om at gøre en forskel for alle dem, der ligesom jeg, har brug for en livsstilsændring. Så jeg har taget uddannelsen som Kostvejleder med speciale i Sense og uddannet mig til Mentor i Mad og Psyke. 

Jeg er så klar til at hjælpe dig. Så kontakt mig, hvis du er i tvivl om hvilket tiltag,  der passer netop til dig.