Udtalelser fra klienter

SMS udveksling om individuelt forløb:

"Hej søde Helle:) Tusinde tak for jeg er altså meget tilfreds med at være kommet under dine vinger. Jeg nyder min livsstil og finder ro i at fortælle mig selv at jeg er det hele værd."

" Tak for at jeg blev en af dine udvalgte testklienter" i dag rundede jeg minus 10 kg. og er pavestolt og stopper foran spejlet og smiler med vilje, for jeg er vild med de forandringer jer ser. 

Liselotte, 33 år.


Om Holdforløb: 
"Det har været fedt at følge de andres tur, at opleve, at de går rundt med nogle af de samme følelser/udfordringer omkring forholdet til mad".

Karin, 39 år.


Forventning til Sense Køge:

"Jeg havde en forventning om at blive set og hørt, og kærligt modtagt og få nogle gode input omkring hvordan jeg skal indtage min mad. Hjælp til at forstå de vaner jeg har og komme igang med nye gode vaner. 

Hvordan er dine forventinger blevet indfiret? Rigtigt godt,  men jeg er kun lige begyndt. (vil gerne gå her i meget længere tid. :) )

Pia, 58 år.


Mad og psyke øvelser:

"Jeg har deltaget i mad og psyke øvelserne, og må sige at den sidste øvelse åbenbart har gjort et eller andet. Det er som om jeg bedre kan tøjle min sult nu. "

Christina, 35 år.

Individuel forløb

"Jeg skal tabe mig en del, og har brug for en stor forandring i mit liv. Sammen med Helle har vi fundet frem til nogle gode og varige ændringer der virkelig giver pote. Jeg er så glad for hendes vejledning og føler mig tryg, og begynder at tro på jeg kan komme i mål. 

Sanne, 58 år.

Individuelt forløb

"Du skal vide Helle, at du er en kæmpe hjælp og støtte. Tak for det. "

Hanne,  31 år.